Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kimmas

Pages: [1]
1
Dansk Forum / Re: Forslag
« on: January 15, 2016, 07:44:21 PM »
Okay.. Tak for responsen..

Min ide var bare at hvis man nu fulgte realismen som RCS64 jo stræber efter(et eller andet sted). Så er det ærgeligt at et 3 timers løb tager det dobbelte fordi trackcall stopper tiden(nybegyndere specielt). Men kunne man måske ikke lave en anden funktion f.eks. der gjorde det. Jeg er ret hooket på det gule flag der.. Jeg er helt tosset med at gøre det realistisk.

Vi kører jo nu med at man selv skal tage damage-pointet hvis man kører en anden kører af - for at tvinge folk ud i overhalinger. Super fedt - men nogen gange går det selvfølgelig galt.

Mon ikke der alligevel dukker noget lignende op på et tidspunkt. Nu har i jo faktisk stort set fikset de ting jeg nævnte sidste gang, så man kunne jo håbe at der kom forbi jeres overvejelser igen alligevel.

God dag :)

2
Dansk Forum / Re: Forslag
« on: January 08, 2016, 12:12:34 AM »
selvfølgelig hvor man stadig får et damage-point, når man sætter alle andre kørere til at køre langsomt.

3
Dansk Forum / Forslag
« on: January 08, 2016, 12:09:33 AM »
Hej Martin.

For og fremmest.. HVOR ER DET MEGA FEDT AT MAN KAN PROGRAMMERE BILEN UNDER LØBET I DET NYE RCS64!!!!!!!!!!
Jeg har et lille forslag vedr. damage-funktionen.
Jeg skal være helt ærlig og indrømme at jeg ikke har tjekket det 100 %.
Men som det indtil videre har været, så stoppes løbet i damage funktionen såfremt med laver et track-call.
Men hvad med om man lavede muligheden for yellowflag mode, hvor den kører der er røget af laver et track-call, f.eks. på bremseknappen og så nedsættes hastigheden bare til pit-speed - Det ville være mega fedt på en stor bane, fordi man ved de langsomme hastigheder har overblikket.

Vh. Kim

4
Dansk Forum / Generelle problemer med RCS64 på Bakkeringen
« on: February 04, 2015, 07:05:34 PM »
Når RCS taber et digitalt signal, så er der ingen mulighed for at kode kontrolleren tilbage til løbet uden at stoppe og slette løbet. Nu oplevede jeg det for 4 gang i fredags, hvor fører-bilen var +10 omgange foran. Men fordi en bil tabte kommunikationen, måtte vi stoppe løbet, og starte forfra. - En lille smule skuffende!! Jeg har også oplevet tilsvarende gange at bilerne simpelthen pludselig blev kastet over og køre på 1 håndkontrol.

Det kunne løses ved at kunne programmere bil i trackcall mode.

Apropos Trackcall-mode så kan man ikke indstille den som blivende indstilling ved 0,5 sekund. Når det bliver lukket ned igen ændrer den sig til 0 sekunder, og hvis man glemmer at ændre det, skal det hele laves om en gang til.

Min far har efterspurgt en form for "begynder-mode" da han synes at den nye pitmenu er uoverskuelig fordi man ikke kan se hvad man skal skifte til, inden man skifter til det, som i F1 versionen. Begyndermode skulle gå ud på at man simpelthen får ordnet sine sager i pitten automatisk.

Et andet forslag er så om man eventuelt kan få lov at vælge mellem F1 pitmenuen og V4 pitmenuen

Den sidste ting er at det kunne være fedt om der var en valgmulighed der kunne fortsætte tiden, selvom der var trackcall - da jeg som før nævnt betragter trackcall som en slags "gult flag"

Pages: [1]